Te!

Hejsan allihopa, Nu har Nyema gått. Innan hon gick så gick vi båda ner till en pizzeria och köpte varsin kebab, mycke gott. Just nu kollar jag på en repris av oscarsgalan för jag fick aldrig se den riktiga igår kväll. Och jag dricker te, jag har varit besatt av te ett tag nu så jag har druckit minst två koppar per dag. Jag och Nyema hann aldrig göra klart pusslet. Kanske för att vi tänkte göra ett tusenbitarspussel på två timmar och om vi inte är tre stycken och proffiosionella pusselläggare så går det nog inte. Hittills så har ingen av deras skämt varit bra. Men imorgon kanske jag också ska göra något med Nyema igen. Jag försöker fylla upp hela mitt lov med saker jag ska göra med mina nära och kära. Eller bara inte sitta framför datorn eller tv:n hela dagen, det har inte gått så bra hittills. Men jag ka försöka så bra det går. Jag kanske en hel dag bara ska hålla på med att göra ett pussel. Vad jag än gör så ska jag skriva det viktigaste här. Och om jag inte har skrivit det förut så har min mamma lagt ett bud på huset i bro så om ingen anna lägger ett högre bud så flyttar vi dit i sommar!

Love/

NYEMA OCH SARA

Hejsan alla läsare. Just nu är Nyema (nj) hemma hos mig(Sara). Vi kollar på tv, spelar data och lägger pussel. Vi tänkte först att köra Eyetoy men det funkade inte. Vi gör ett 1000-bitarspussel som vi inte kommer hinna klara av. Nyema ska stanna här tills klockan 17:30. Imorgon ska vi åka till Kista tillsammans,, vi har inte mycket pengar men vi kan i alla fall fönstershoppa. /Hälsningar Sara och Nyema

LEDSEN =,(

Jag är ledsen för att jag missade Oscarsgalan för min mamma vaknade typ klockan 20 över två och tvingade mig att sova så jag har ingen aning om vem som vann. Om nån som kollar nu vet så skriv gärna till mig för jag vill veta om Inception vann bästa film. Jag tror det för den är världens tredje bästa film. Vet någon annan vilka fler kategorier det fanns? Kommentera och skriv allt ni vet.

Oscarsgalan

Kollar just nu på oscarsgalan, det är inte så kul just nu för det är bara personer som går in men det riktiga börjar klockan halv tre. Jag hoppas bara att jag inte  somnar innan dess för jag vill så gärna vara vaken när de delar ut priserna. Jag hoppas Inception vinner priset för bästa film. Det är synd att så många filmer som är med i oscarsgalan inte har kommit ut i Sverige.


Jag tycker det är så jobbigt att det tar så lång tid med röda mattan och sen ska alla prata hela tiden. Ibland såblir man uttråkad så byter man kanal. Men om ni är vakna nu och är uttråkade på oscarsgalan så finns alltid How i met your mother på kanal 6. God natt och sov gott.

/Love

Kladdkaka!

Jag är tillbaka från kista och jag är ganska glad, jag köpte en ny deo och en mössa. Jag är glad för att jag gillar att gå ifrån kista med påsar där jag köpt någonting för jag älskar nya grejer. Jag åt en cheesburgare på Max, Max har de godaste hamburgarna jag någonsin smakat, speciellt deras cheesburgare.  Just nu äter jag en bit kladdkaka som min storebror har köpt, och kollar på 2 and a half men. Mums. Supergott med kladdkaka.

/Love

Sugen på kebab

Är så himla sugen på kebab men jag orkar verkligen inte gå ner och köpa+ så har jag inte så mycket pengar. Inge i min familj vill gå ner och köpa kebab åt mig men jag kan inte skylla på de, om man vill ha någonting så måste man ju skaffa det själv. Jaja nu kanske jag ska till Kista om min mamma tillåter. Jag skriver mer sen.


/Love

BROOKE KNOWS BEST

Jag kollar nu på Brooke knows best och jag har kollat på den hela dagen med min syster. Min andra syster kom hit imorse och hon har stannat här hela dan. Hon är sjuk så jag vet inte om hon orkar gå hem. Det är maraton på Brooke knows best och den är faktiskt ganska bra och den går fortfarande ås man kan fortfarande se den, men jag tror att den slutar snart så om du vill se den skynda dig. Förreten den går på MTV.
Min mamma gillade huset så hon kanske ska lägga ett bud, jag är jätte exalterad men näästan ingen i min familj vill flytta bara typ min mamma jag oh min bror.



/Love

I love you man

Såg nyss en bra film som heter i love you man, den är superolig men jag skulle rekomendera den för de som är 11 eller äldre för det finns massa fula ord i den. Jag hoppas ni tycker om den, för det gjorde jag. Och jag kommer förmodligen att skriva är igen idag så kolla in lite då och då för att se om det kommit nya inlägg, för det poppar upp då och då.
/love 

GOD MORGON ALLIHOPA

Jag hoppas ni har haft en god natts sömn så ni har energi för alla dagens äventyr. Vad ska man göra idag då? Kanske se en kompis eller gå på bio. Det finns så många valmöjligheter. Idag skulle jag faktisk gå på en husvisning men jag vaknade försent så jag fick inte gå. Men jag hoppas min mamma gillar det där huset för jag vill gärna flytta till Upplands-bro. Jag får väl komma på någonting annat att göra. Jag kanske träffar min kompis Diana som också har en blogg. Hennes blogg heter: http://www.diiiddisliv.blogg.se Gå gärna in där för det är en väldigt bra blogg. Jag ska sova över hos henne under veckan, men bara en dag. Ja då finns det inte så mycket mer att säga förutom god morgon och hejdå.
/Love

Tävling på gång!

Nu har jag och Nyema bestämt oss för at ha en tävling! Vi harockså bestämt oss för vilken tävling det kommer bli. Men ni får inte veta för det ska bli en överaskning. Tävlingen kommer komma nångång den här veckan. Jag kan ge er en lite ledtråd, det kommer handla om kändisar så plugga på om kändisar den här veckan, men plugga inte för mycket för det är ju faktiskt sportlov. God natt på er allihopa och sov gott. För imorgon kommer en ny och underbar dag.

KÄNDISAR SOM ÄR BRA ATT KÄNNA TILL

Lyssna och se gärna på de här artisterna du kanske känner igen de. Skriv vad du tror eller vet vad dem heter på kommentarer så skriver jag snart svaret på bloggen och säger om vem som hade alla rätt. HÄLSNINGAR < NJ

IDOLER..... OCH MÄNNISKOR MED BRA RÖSTER OCH STORA DRÖMMAR.

Jag älskar mycket i världen som t.ex skådespelare och dansare men mest artister som sjuger. De artister jag tycker om mest är:

1. Celine Dion
2. James Brown
3. John Lennon
4. Whitney Houston
5. Michael Jackson
6. Elvis Presley
7. Marilyn Monroe


2 ½ men

Jag sitter framför tv:n och kollar på 2 ½ men medans jag bloggar på min systers laptop. Det finns inte så mycket att göra idag men det är ju sportlov så jag ska försöka komma på något kul att göra, kanske gå på bio eller göra nåt med en kompis. Jag ska i alla fall komma på någonting. Var det någon som såg Gustaf 2 imorse?


Vad tycker du om Gustaf? Gillar du filmerna? Vill du ha katten? Blev du sugen på lasagne?



Vad tycker du om 2 and a half men?
Kommentera gärna  om vad som helst eller så kan du svara på några av frågorna.

/ hälsningar

GALNA frisyrer

Hejsan, jag antar att det där andra inlägget inte var det sista. Men jag sökte runt lite på google och jag hittade massor av galna frisyrer som måste ha tagit timmar att göra. Man får ju hoppas att man fick ha kvar de ganska länge för jag skulle inte ha tvättat mitt hår på länge om jag hade en sån här frisyr. Alla på gatan skulle ju kolla på en, eller snarare ens hår.
Den här första ska föreställa en varg, riktigt cool. *VOFF*
Kolla in den här, värsta modet ju.
Ska hon verkligen ha så många solglasögon?
Ännu ett djur.
Jag låter den här tala för sig själv
Jag hittade många fler men man kan ju inte ta in alla, jaja, godnatt på er alla och det här är det första idag! Kolla på klockan när den här skrevs. Det är ju lördag!

Tävling!

Det kanske kommer upp e tävling här på bloggen snart, bara Nyema godkänner det. Vi vill jättegärna få fler läsare här på bloggen och vi vill bara att alla läsare nu ska tipsa sina vänner om den här bloggen för vi försöker verkligen. Jag hoppas ni förstår oss och tipsar iallafall en vän om den här bloggen.
Det här kanske är det sista inlägget för idag, om det är det så godnatt på er alla.
/Love Sara

Fredagsfilm

Jag vill påpeka att de förra inläggen var gjorda av Sara. Hon fick det bara att se ut som
om de var gjorda av Nyema.Detta inlägg är också gjort av Sara. Nyema själv kanske ska skriva ett inlägg imorgon
när hon har en dator. Jag ville bara säga att Idag i klassen så kollade vi på en film som heter dum och dummare. Jag(Sara) har redan sett den innan men det var första gången Nyema såg den. Den handlar om två killar som är riktigt dumma och de åker på en resa tillsammans. Ändå så hämtade Nyema tårta och festis som hon delade ut till klassen. Om ni vill få ett gott skratt så rekomenderar jag denna film.
/Love Sara

Sportlov!!

YEEY inge mer skola på sju dagar. Bara för det ska jag ge er lite tips om vad du kan göra under sportlovet. Om ni inte har nåt att göra så kan ni kolla på den här listan.
1:Åka skridskor
2:Åka skidor
3:Gå på bio
4:Äta kyckling
5:Ha fest
6:Gå på fest
7:Vara med kompisar
8:Träffa släktingar
9:Sova över hos en kompis.
10:Gå till ett badhus och simma
11:Promednera
12:Köpa kläder
13:Titta på tv
14:Storstäda ditt rum
15:Gå in på den här bloggen

God natt

Jag ville bara lägga ett sista inlägg innan jag ska sova. Bara så ni vet så är det faktiskt så att det är sportlov nästa vecka så ta fram dem där gamla dammiga kalendrarna och skriv in någonting du kan göra med din kompis istället för att låta de vara tomma. Man ska inte sitta hemma framför tv:n och ruttna bort på lov utan man ska ha kul och vara ute(eller inne) med kompisar! Varför inte ta fram dem gamla skidorna och putsa upp de och säga till dina föräldrar att åka skidor. Eller varför inte bara gå ut med en kompis och gör en snögubbe eller åka skridskor. Det finns säkert massor att göra så slösa inte bort en enda sekund.
God natt, söta läsare hoppas ni sover skönt.

ÄR I SKOLAN

Hejsan alla läsare jag är i skolan just nu och är inne på en av datorenrna där. Jag har tränat på vi i femman för vi ska tävla i revanshen. Vi kom inte med när vi först försökte =,( så vi gör ett nytt försök. Jag ska vara inne på datorn i kanske en halvtimme till och sen går jag hem. Det här kan vara det sista inlägget för idag för jag har ingen dator hemma och min kompis Sara måste skriva alla mina inlägg hemmos henne, men nu kan jag göra det själv. Jag hoppas ni alla har en fortsatt trevlig kväll för nu måste jag gå. Om jag är snäll så kan jag ringa Sara senare och hon får skriva ett till inlågg.


Den här killen vill att ni ska fortsätta gå in på den här bloggen.


Dagen i skolan...

Idag var dan väldigt rolig och intressant. Vi hade hemkunskap och där bakade vi bröd som jag tycker smakar SUPERGOTT!! Jag bakade mina bröd med Sara, min kompis/manager/Assistent nr:1. Jag kallar Sara min manager
för att det är hon som hjälper mig med min blogg och kanske ska skriva inläggen i framtiden.
Det här är jag: Jackson NJ. Och är från och med nu den bästa bloggaren som någonsin levt!

min nya blogg

Hej

min nya blogg

Här är min favoritidol Michael Jackson med sin söta babytiger.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0